Z Mobile edhe këtë vit pjesë e DOKUFEST-it - Z Mobile

Sponzorime & Donacione

Z Mobile edhe këtë vit pjesë e DOKUFEST-it

03 Gusht 2018

Z Mobile do të jetë partner edhe këtë vit në ngjarjen më të madhe kulturore në vend, në DOKUFEST.

Prej datës 03 – 11 Gusht, sikurse çdo vit tjetër Prizreni do të marr krejtësisht pamje tjetër. Shumë artist në një vend, nën shoqërinë e filmave të punuar me shumë dedikim dhe mbi të gjitha atmosfera e ngrohtë e atyre ditëve janë disa nga të veçantat e Dokufestit.

Z Mobile fton të gjithë që të bashkohen në aktivitete të ndryshme dhe surpriza të shumta që do të shfaqen përgjatë këtij edicioni.

DOKUFEST një ndër 25 festivalet më të mira në botë, ndërsa Z Mobile më e lira telefoni ju shoqërojnë këtë vit si asnjëherë më parë.

Z Mobile, ju pret me u dok në DOKUFEST’ – edicioni i 17-të