Z Mobile jep SUPER SHPËRBLIME për këdo që blen numër të ri me Internet 4G. - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Z Mobile jep SUPER SHPËRBLIME për këdo që blen numër të ri me Internet 4G.

04 Tetor 2017

Përveç shërbimeve të mira, çmimeve të lira dhe ofertave të shumta, Z Mobile tani shpërblen edhe konsumatorët që blejnë numër të ri.

Duke e blerë numrin e ri ju përfitoni internet të shpejtë 3G/4G dhe FALAS bateri (karikues telefoni) plus 5 euro kredi.

Që ta përjetoni rrjetin 4G, konsumatori duhet të jetë i pajisur me telefon që përkrahë rrjetin 4G i cili siguron shpejtësi shumëfish më të madhe të internetit sesa gjeneratat tjera të internetit në mobil

Pasi interneti super i shpejtë 4G ju shpenzon shumë më shumë bateri, Z Mobile përveç 5 euro kredi dhe 10GB internet 3G e 4G, ju ofron edhe FALAS bateri ( karikues/mbushës ) me kapacitet 2200 mAh. Baterin e merrni së bashku me numër të Ri në të gjitha dyqanet zyrtare të Z Mobile.

Në rast se i shpenzoni 10GB internet 3G/4G, ju mund ta aktivizoni njërën prej pakove aktuale për internet duke i shtypur kodet:

  • *135*2*01# për   7   ditë 1 GB + 1 GB FALAS =  1 € (2GB TOTAL)
  • *135*2*02# për 14  ditë 2 GB + 2 GB FALAS = 2 € (4GB TOTAL)
  • *135*2*03# për 30 ditë 4 GB + 4 GB FALAS = 4 € (8GB TOTAL)

* Nëse nuk i keni shpenzuar 10GB internet 3G/4G, atëherë në momentin që e aktivizoni njërën prej tri pakove, megabajtët e mbetur ju mbledhën me njërën prej pakove te lartëcekura, varësishtë se cilën pako dëshironi ta bleni.

Për të shfrytëzuar internetin 3G/4G në mobil, ju duhet ta konfiguroni telefonin tuaj.

*Te APN në vend se ta shkruani z-int e bëni z-4g

Për ta kontrolluar llogarinë tuaj të megabajtëve duhet të shtypni *101#, dhe më pas do të shfaqet shuma totale e megabajtët.

Z Mobile, më e lira telefoni.

*Oferta është promocionale