Z Mobile, lanson super pakon më të mirë për bashkatdhetarët! - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Z Mobile, lanson super pakon më të mirë për bashkatdhetarët!

13 Korrik 2018

Z Mobile, edhe këtë verë për bashkëatdhetarët ofron numër FALAS dhe pako me shumë minuta, sms dhe internet 3G/4G,  në vlerë prej 5€. Më e lira telefoni është munduar që përmes pakos DIASPORA, t’i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë qëndrimit të tyre në vendlindje dhe në bregdetin tonë më të dashur, Shqipëri!

Kampanja është lansuar sot, më 13 Korrik dhe Z Mobile ka vendosur që SIM kartela (NUMRA) t’i jap FALAS, për të gjithë bashkatdhetarët në pikat kufitare dhe në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës.

Benefitet që do të përmbaj kjo pako janë:

SIM + Pako Prepaid = 5€   (me TVSH) 

  • PA LIMIT VALA & ZMOBILE
  • 400 min/sms me operatoret tjeter
  • 4GB Internet 3G/4G
  • 1GB Internet Roaming Bregdet (AL – Albtelecom)

*Vlefshmëria e pakos: 30 ditë

 

Numrat janë me validitet 90 ditë prej momentit që aktivizohet numri së bashku me pakon Diaspora.

Pakon mund ta bleni në të gjitha dyqanet e Z Mobile dhe distributorët e autorizuar.