Z Mobile me OFERTËN MË BOMBASTIKE për vitin 2017 - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Z Mobile me OFERTËN MË BOMBASTIKE për vitin 2017

29 Dhjetor 2017

Të gjithë ne që kemi telefon më së shumti e kalojmë kohën duke përdorur aplikacionet e tij për të komunikuar me të tjeret, prandaj për secilin nga ne është më se e domosdoshme që në telefonat tonë të mençur të kemi , shumë internet, minuta, por edhe sms, kur komunikojmë me dikë që nuk ka çasje në internet apo nuk ka telefon të mençur.

Z Mobile ka menduar mirë që për këtë fundvit të përmbushë kërkesat e qytetarëve të Kosovës në telekomunim. Që ju të keni gjithçka ju duhet për të komunikuar PA LIMIT me më të dashurit tuaj,     Z Mobile ka lansuar OFERTËN më të mirë për vitin 2017, në tregun e telekomunikimit.

Juve, ju mbetet të aktivizoni pakon PA LIMIT duke e shtypur kodin *135*2*30# me validitet 1 muaj dhe të komunikoni me të gjithë operatorët kombëtar si dhe internet 3G/4G PA LIMIT për vetëm 3€.

Sa pagun disa herë ka 2 apo 3€ dhe pret mos po fiton diçka, aktivizo ofertën për vetëm 3€ në Z Mobile, duke shtypur kodin *135*2*30# dhe përfito Minuta, SMS me krejt operatorët në Kosovë si dhe INTERNET 3G/4G, PA LIMIT.