Z Mobile rritet edhe me një pikë në Kosovë - Z Mobile

Lajme dhe njoftime

Z Mobile rritet edhe me një pikë në Kosovë

29 Dhjetor 2017

Kërkesa për shërbimet e Z Mobile ëshë në rritje të jashtëzakonshme gjithandej nëpër Kosovë. Për këtë arsye ne e hapëm edhe një dyqan të ri në Mitrovicë. Dyqani ndodhet në një lokacion më të frekuentar e lehtë të çasshëm për konsumatorët në rrugën “Mbretëresha Teuta” përballë objektit të Komunës së Mitrovicës.

Dyqani i ri ofron ambient modern të shitjes në qytet dhe u mundëson përdoruesve të kenë mundësi të t’i bëjn të blerjet e produkteve që ofron kompania telekomunikimit në Kosovë, Z Mobile.

Përveç lokacioneve të reja që po shtohen dita ditës, Z Mobile po vazhdon edhe me ofrimin e shërbimeve të mira e të lira si pakot me Internet 3G e 4G për të gjith teritorin e Kosovës.

Z Mobile është telefonia më e lirë në treg.

Orari i punës në këtë dyqan është nga e hëna deri të shtunën, prej orës 8:00 deri në orën 20:00.

Për t’u njoftuar rreth ofertave të fundit të Z Mobile, vizito sajtin www.zmobileonline.com dhe bëje “Like” faqen e Facebook të Z Mobile.